Home>Tietoa meistä>Olosuhteet
Home>Tietoa meistä>Olosuhteet

Phoniro AB:n tietosuojakäytäntö

Tässä tietosuojakäytännössä kerrotaan, milloin, miten ja miksi keräämme henkilötietoja sekä miten jaamme ja suojaamme tietoja. Käytäntö kattaa tuotteidemme ja palveluidemme käytön sekä myyntiin, markkinointiin, tuki-/huoltopalveluihin ja rekrytointiin liittyvät toimet.

Phoniro vaalii yksityisyyttäsi, pyrkii aina suojaamaan henkilötietosi parhaalla mahdollisella tavalla ja noudattaa sovellettavia tietosuojamääräyksiä. Phoniro käsittelee kaikkia henkilötietoja yleisen tietosuoja-asetuksen (General Data Protection Regulation, GDPR) mukaisesti. Yleinen tietosuoja-asetus on uusi EU-laki, jota sovelletaan 25.5.2018 alkaen. Sen tavoitteena on parantaa yksilön oikeuksia omiin henkilötietoihinsa. Lue lisää yleisestä tietosuoja-asetuksesta kansallisen valvontaviranomaisen (Ruotsissa Datainspektionen) verkkosivuilta.

Jos sinulla on kysyttävää tästä käytännöstä tai haluat käyttää jotakin alla määritellyistä oikeuksistasi, ota yhteyttä Phoniroon Yhteystiedot-välilehdestä löytyvien tietojen kautta.

Mikä on henkilötieto?

Henkilötiedoksi voidaan luokitella kaikki sellainen tieto, jonka avulla voidaan joko suoraan tai epäsuoraan tunnistaa yksittäinen henkilö. Esimerkkejä henkilötiedoista ovat nimi, osoite, puhelinnumero, henkilötunnus, sähköpostiosoite ja IP-osoite.

Milloin ja miten henkilötietoja käsitellään?

Henkilötietoja käsitellään, kun keräämme, rekisteröimme, käsittelemme tai tallennamme henkilötietojasi.

Itse antamiesi henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on käsitellä ja hallinnoida tiedusteluitasi ja kanssasi tehtäviä sopimuksia sekä tarjota sinulle tietoa ja palvelua. Henkilötietoja voidaan saada esimerkiksi sähköpostitse, sosiaalisen median kanavista, puhelimitse, tapaamisissa tai verkkosivujemme kautta. Katso lisätietoja jäljempää kohdasta Yhteydenottolomakkeen kautta saatavat henkilötiedot.

Jos olet asiakkaamme, tallennamme henkilötietosi lain vaatimusten, olemassa olevan sopimuksen tai oikeutetun edun perusteella.

Voit milloin tahansa pyytää henkilötietojesi poistamista sillä edellytyksellä, ettei tietojen tallentamiseen ole lainmukaisia syitä.

Yhteydenottolomakkeen kautta saatavat henkilötiedot
Verkkosivuillamme olevien lomakkeiden kautta voi tilata erilaisia materiaaleja (kuten tuote-esitteitä, oppaita ja videoita) tai ilmoittautua erilaisiin tapahtumiin (kuten webinaareihin, seminaareihin ja asiakaspäiville). Keräämme yhteystiedot, kuten nimen ja sähköpostiosoitteen, sekä tiedon kiinnostuksen kohteista, kuten tuotetiedot.

Täyttämällä yhden tai useamman lomakkeen ja valitsemalla valintaruudun ”Olen lukenut ja ymmärtänyt Phoniron tietosuojakäytännön” henkilötietosi tallennetaan järjestelmiimme edellä mainitun tarkoituksen mukaisesti.

Evästeet
Käytämme evästeitä verkkosivumme asianmukaisen toiminnan takaamiseksi. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan tietokoneellesi. Usein kyse on tietyistä tiedoista, kuten valituista kieliasetuksista, jotka evästeiden ansiosta voidaan noutaa nopeasti seuraavan kerran, kun vierailet verkkosivuillamme (riippuen siitä, kuinka kauan eväste on voimassa). Lisätietoja evästeistä saat jäljempää tältä sivulta.

Henkilötietojesi käsittely evästeiden kautta ja yhteystietojen käyttö suoramarkkinointiin perustuvat Phoniron etujen arviointiin, jossa me Phonirolla arvioimme, että meillä on oikeutettu etu ottaa sinuun yhteyttä sekä tarjota sinulle tietoa tuotteistamme, palveluistamme ja tapahtumistamme ja antaa muuta ammatillista tietoa.

Mikäli et halua vastaanottaa meiltä markkinointiviestejä tai muuta tietoa, otathan meihin yhteyttä Yhteystiedot-välilehden kautta.

Miksi keräämme henkilötietoja?

Tallennamme meille annetut henkilötiedot käsitelläksemme ja hallinnoidaksemme tiedusteluita ja mahdollisia sopimuksia sekä tarjotaksemme tietoa ja palvelua.

Voimme käyttää henkilötietojasi:

  • tietojen lähettämiseen tuotteesta tai palvelusta, jonka olet hankkinut meiltä
  • tietojen lähettämiseen tapahtumasta, johon olet ilmoittautunut
  • muun muassa sähköpostitse, puhelimitse tai tapaamisissa esitettyihin tiedusteluihin vastaamiseen
  • järjestelmätietojen lähettämiseen
  • työhakemuksen jatkokäsittelyyn
  • ostamasi ratkaisun käyttöoikeuden myöntämiseen
  • tukialustamme käyttöoikeuden myöntämiseen.

Tilastollinen tarkoitus
Käsittelemme henkilötietoja myös tilastollisiin tarkoituksiin saadaksemme tietoa siitä, miten verkkosivuillamme vierailevat henkilöt käyttävät sivustoa ja miten sähköpostilähetyksiimme reagoidaan. Pyrimme näin kehittämään ja parantamaan sisältöä ja asiakastilastoja myynti- ja markkinointitilastojen sekä asiakastietokantatilastojen avulla.

Tilastointityökalut, joita Phoniro käyttää tähän tarkoitukseen, ovat Microsoft Dynamics 365 (myynti- ja markkinointitilastot), Google Analytics (vierailut verkkosivuilla) ja MailChimp (sähköpostilähetykset).

Henkilötietoja, jotka itse annat verkkosivujemme lomakkeiden kautta, sähköpostitse tai puhelimitse, voidaan etujen arvioinnin perusteella käyttää markkinointiin, seurantaan sekä tuotteidemme ja palveluidemme kehittämiseen ja parantamiseen. Tässä etujen arvioinnissa todetaan, että olet vapaaehtoisesti ilmoittanut tietosi ja osoittanut kiinnostusta palveluitamme kohtaan.

Mikäli et halua vastaanottaa meiltä markkinointiviestejä tai muuta tietoa, otathan meihin yhteyttä Yhteystiedot-välilehden kautta.

Mitä henkilötietoja keräämme?

Tarkoituksesta riippuen keräämme seuraavia henkilötietoja:

  • nimi
  • yrityksen/organisaation tiedot
  • yhteystiedot, kuten sähköpostiosoite ja puhelinnumero
  • työnimike/asema
  • maksutiedot ja maksuhistoria
  • ostotiedot (esimerkiksi tilatusta tuotteesta tai palvelusta)
  • kiinnostus tuotetta kohtaan tai henkilön antamat yritystiedot
  • reagointi markkinointiin (esimerkiksi materiaalien lataus, reaktio sähköpostiviesteihin, osallistuminen/ilmoittautuminen tapahtumaan/asiakaspäiville)
  • sähköpostitse, puhelimitse tai tapaamisissa tapahtuva viestintä (esimerkiksi palautteet, kommentit ja kysymykset, jotka on esitetty sähköpostitse, puhelimitse, asiakirjoissa ja tapaamisissa)
  • IP-osoitteet ja toiminta verkkosivuilla
  • ansioluetteloiden tiedot.


Mille tahoille voimme jakaa henkilötietojasi?

Tarkistamme kaikki tahot, jotka käsittelevät henkilötietoja toimeksiannostamme. Näin varmistamme, että ne voivat taata riittävän turvan ja salassapidon henkilötiedoillesi. Tietyt toimet edellyttävät ulkoisten palveluiden käyttämistä, jolloin meidän on mahdollisesti luovutettava henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

  1. Markkinointi
    Voimme jakaa henkilötietojasi markkinointitarkoituksessa yrityksille, jotka tarjoavat sähköpostiviestien ja lehdistötiedotteiden lähetyspalveluita sekä digitaalisia tilastointipalveluita ja sosiaalisen median palveluita.
  2. Logistiikka
    Kun toimitamme tuotteita tai lähetämme kirjeitä, luovutamme henkilötietojasi logistiikkayritykselle tai huolitsijalle.
  3. IT
    Voidaksemme huolehtia IT-ratkaisujemme tarpeellisesta ylläpidosta, teknisestä tuesta ja huollosta käytämme tiettyjä alihankkijoita.
  4. HR
    Tietyissä rekrytoinneissa hyödynnämme ulkoisia rekrytointiyrityksiä, jotka saavat pääsyn henkilötietoihisi.

Huomaa! Mitään tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Kuinka pitkään säilytämme henkilötietojasi?

Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin on tarpeen kunkin tarkoituksen täyttämiseksi ja lain vaatimusten nojalla. Kun henkilötietoja ei enää tarvita, poistamme ne järjestelmistämme.

Oikeutesi

Sinulla on oikeus pyytää henkilötietojesi päivittämistä, poistamista tai siirtämistä.

Phoniro ylläpitää jatkuvasti yhteystietojaan. Mikäli jokin tiedoista on virheellinen, se oikaistaan viipymättä. Sinulla on luonnollisesti oikeus saada ne henkilötiedot, jotka olemme tallentaneet sinusta.

Sinulla on myös oikeus saada maksutta pääsy henkilötietoihisi ja saada tietää, miksi tietosi on tallennettu ja mistä lähteestä ne ovat peräisin. Pyyntö on tehtävä kirjallisesti ja lähetettävä Phonirolle osoitteeseen Phoniro AB, Att Personuppgifter, Hospitalsgatan 3C, 602 27 Norrköping. Mikäli pyydät toistuvasti pääsyä henkilötietoihisi, Phonirolla on oikeus veloittaa kohtuullinen maksu pyyntösi käsittelystä.

Sinulla on oikeus pyytää sellaisten henkilötietojen siirtämistä toiselle rekisterinpitäjälle, jotka perustuvat kanssamme solmimaasi sopimussuhteeseen (tietojen siirtäminen järjestelmästä toiseen). Tietojen siirtäminen järjestelmästä toiseen edellyttää, että se on teknisesti mahdollista ja voi tapahtua automatisoidusti.

Voit ottaa meihin aina yhteyttä ja pyytää apua tai tietoa oikeuksistasi. Katso yhteystietomme Yhteystiedot-välilehdestä. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen, sinulla on oikeus tehdä valitus kansalliselle valvontaviranomaiselle (Ruotsissa Datainspektionen).

Miten henkilötietosi suojataan?

Huolehdimme henkilötietojesi, yksityisyytesi ja tietojesi käytön suojaamisesta IT-järjestelmien avulla. Olemme ottaneet käyttöön erityisiä turvatoimia, joilla suojaamme henkilötietojasi luvattomalta tai epäasianmukaiselta käsittelyltä (kuten luvattomalta pääsyltä, häviämiseltä, tuhoamiselta tai vahingoilta).

Vain sellaisilla henkilöillä, jotka tarvitsevat henkilötietoja työssään, on pääsy kyseisiin tietoihin.

Tietosuojakäytännön päivittäminen

Voimme päivittää tätä tietosuojakäytäntöä, jos muutamme tapaamme käsitellä henkilötietoja tai jos uusi laki tai direktiivi sitä vaatii. Suosittelemme lukemaan ehdot läpi pysyäksesi ajan tasalla siitä, miten Phoniro suojaa ja käsittelee henkilötietojasi.

Yhteystiedot

Phoniro AB,
Rörkullsvägen 4
302 41 Halmstad- Sweden

Yritystunnus: 556636-2538

Puhelinnumero: +46 10- 4567 200
Sähköpostiosoite: info@phoniro.se

Jos sinulla on kysyttävää tästä käytännöstä tai haluat käyttää jotakin edellä määritellyistä oikeuksistasi, ota yhteyttä Phoniroon Yhteystiedot-välilehdestä löytyvien tietojen kautta.

Information about Cookies

To make this site work properly, we sometimes place small data files called cookies on your device. Most big websites do this too.

A cookie is a small text file that a website saves on your computer or mobile device when you visit the site. It enables the website to remember your actions and preferences (such as login, language, font size and other display preferences) over a period of time, so you don’t have to keep re-entering them whenever you come back to the site or browse from one page to another.

Functional cookies

Functional cookies are needed to use our website in a good way. The functional cookies we use on our website are:

Remembering cookie preferences

To prevent you from having to specify your cookie preferences every time you visit our website, we remember these preferences for you. This preferences are saved in a cookie.

Language preferences

We use cookies to ensure you get the right language version of our website.

Google analytics

We use Google Analytics to collect statistics of how our visitors use our website. All information collected are completely anonymous and solely used for statistics purposes.

How to control cookies

You can control and/or delete cookies as you wish – for details, see aboutcookies.org. You can delete all cookies that are already on your computer and you can set most browsers to prevent them from being placed. If you do this, however, you may have to manually adjust some preferences every time you visit a site and some services and functionalities may not work.